amazing :D

hahah verkligen en bra dag . 
vi hade invigning av det nya köpcenrumet idag . det var fullt med folk och rena kaoset . vi höll ju i en modevisning oxå . massa modeller som yrade runt osv. 
men det bästa var min kväll . min kväll med victora. vi är såjävla sköna . lite snabbt om vicky . hon är min barndmsvän från linköping. där vi båda bott . och hon har precis flyttat till göteborg. haha as bra.
och vi har skrattat såp mkt att ja nog kommer få träningsvärk i kinderna. pratade om sjuka minnen . vi var helt galna , saknar alla haha :D . 
vi käkade ihjäl oss på amazing thai . o sen gick vi o fikade. o sen träffa vi några kompisar och fikade igen . haha helt galna. 



vi bråkar om vem som ska va med på kortet

fan va dålig jag har blivit på att blogga. jag var roligare förr. hah jag får ta igen det . men inte idag . haha är helt sluuuuuuuuuuuut. vet inte vad jag gör ikväll . kanske stannar hemma o tar det lungt. de har varit en lång o stressig dag . löningsfredag fullt ös på jobbet. .
imorn ska jag o min prinsessa gå ut o äta middag på nått fint ställe. haha vicky älskar o posa haha vi bråkar om vem som ska ta kortet båda vill va med på bilden . så de blir nog mkt kort. saknat henne blev så glad när du ringde :) .
ne nu ska ja fortsätta äta. som vanligt. äter äter och äter inget annat haha . hejsvejs och smaklig måltid till mig


Kurskväll

wohoo kom hem från kursen vi hade på jobbet idag . vi hade samlat ihop ett par tjejer och så fans det lite vin, läsk, massa olika fina ostar och kex. päron druvor o massa mer. lite plock och mys. vi makade tjejerna och de fick  kika på de olika nyheterna :)
massa fina kitt och bra priser. Id, bare minerals, så grymt . alla borde ha det och det är nog ett av de bästa julklapstipsen !
nu ska ja göra lite mackor och varm choklad. gooodnatttt

pimp my spårvagn ahah

jag och ramona är så klockrena , har såjävla roligt meddig. SKÖÖÖNA. ahahahah 
tack för idag min älskling


idag klippte jag av min pälsmössa haha. 
så såg den ut innan , o nu blev det såhär 



hhaha matvraaaak :D

den nya spårvagnen ja o kim åkta. ahah den var helt grym pimpad och fräsh . pimp my ride


det var små spotligts där man går in o grejer . haha .




30 års jubeleum . VI GÖR GÖTEBORG VACKRARE

HEELSIDA i tidningen ! :). 
kaxigt och stilrent-


vi nöjer oss allt för tidigt

altså dh är så grymt . att allt är så planerat . fan vilken fantasi o fan va smart man kan vara . det gäller bara att tänka ett steg längre!. vi låser oss själva allt för ofta och vi nöjer oss för tidigt. man ska alltid sträva efter lite mer. för man kan .

bettan o dh

så jävla mkt o göra på jobbet idaag . skönt att det är så bra serier påtv ikväll . betty och  DH . bara vila ut o ladda inför imorn .
jagg o lorin ska fika imorn o så ska vi äta på subway oxå . fan va gottt. haha .
ne nu måste ja fixa lite chips odip o cola innan betten kommer igång . heeeeeeeeeejdå

hihi

vilka minnen altså

äppelpaj o tee

ja jag var hos lorin . och kom nyss hem . vi bablade på som vanligt och åt äppelpaj o drack te :D , myssss. haha hon skulle leta efter en dvd från en grej . men den hitta hon ej :( . och vi har planerat vår onsdag :D . 
ne nu ska ja läsa lite andra bloggar o ta det lungt innan jag går o lägger mig . hejsålängee

Litet äventyr

ojj vad jag har slappat idag . känner att det är dags o komma igång . hitta på nått. jag går i ide den här årstiden . bara vilar . haha men det kanske är dte man ska göra. mkt vilande o ta igen sen i somras . men hur som helst . nu ska ja röra på mig . vet inte vad jag hittar på men nått litet äventyr får det bli haha . heeejjjsålängee

ANTIRASISM DAG

Idag har jag jobbat på folketshus, som ligger på järntoget, det var en anti rasistdag . där har jag altså stått och stylat/klippt folk. kul . det var massa uppträdanden oxå . och maat. 
lite kort från lördagen
 lite breakdance 

wordslilah . nabila min sexiga kusin 



min andra sexiga kusin . fixade håret på henne lite smått sådär.
medina var på plats.
magnus bentner o jag han var skit rolig NOOOOOT.

 toa rulle toa rulle toaaa rulleee :D 
sitter här med chipspåsen i min famn o kan inte sluta äta haha . ne nu ska ja upp o hämta ett glas coola. heeeej


posar under reklampausen :D

ligger i pappas rum o tittar på tv. nu är det reklam o det finns ju inget tråkigare så jag har hunnit posa lite :D
bra tidsfördift :D

och sist men inte minst
eller ganska mkt :P haha .
Outfit.
I.d -t-shirt
glasögon från prada
klocka stradivarios. (barcelona)

 så nu börjar den !

KORTA FRISYRER, aldrig lika hett som nu

jobbet var som sagt grymt kul idag . det var en dam som ville ta kort med mig :) , helt sööt . kände mig som värsta kändisen . men de tog kortet med sin kamera så jag har inte bilden på henne :/

lite andra bilder har jag iallfall :)
det är en super kort nacke med långa flikar som hänger över . men fufan va fult de blir på kort. alla bilder ja tar på frisyrer ser så tråkiga ut på bild . hon var så fräck! . hade långt hår o såhär blev det :D





 slaaaappptt

oxå en tjej med tidigare långt hår :) .  älskar när kunder blir så nöjda som hon blev ! -.
är det något som är super inne nu så är det KORTA FRISYRER!

ena sidan ska vara skrp. markant och ordentlig. mean vi piffar till och får den andra sidan att bli mkt kaxigare med mkt flikar och en busikare känsla . en utav de skönaste kunden på hela dagen . fan vad jag diggade henne! 
tina kim och jag

ONE SHOT!

WOOOW. snön kom idag . nu kan jag ta fram vinterjackan  hihi :D , bröt inte min regel!!. 
Idag har vi haft I.d - bare minerals kurs. SÅ JÄVLA BRa. tycker att alla ska ha id smink . och inget annat , hundra procent mineraler och allt kommer från bergskristall utan konserverings medel . kom in till salongen så får ni en analys på er hy och nu har vi västa introduktions priser :D ONE SHOT!. HAIR&FACE, välkomna . 
. happppy to daaaaaaaaay, älskar livet ohh :D

FAN VAD JAG YRAR

reian var här på besök för en stund sen . lika mysigt som alltid. älskar när hon är här . vi fikade lite o kollade på insider o bablade. haha kom på mer saker vi kunde prata om efer hon gick menvi hánn inte mer .hahaha skön e hon.  hon pluggar för mkt . blir inte som innan . men sn när hon blir advokat så ska ja bli kriminell o så . står lagen på min sida. hhahaha ne ja skoja . :D vet inte ens om hon vill bli det. fan vad jag yrar.

ID. Bare minerals . BÄST

full rulle. hinner bara sitta ner snabbt. så det blir inga bilder nu . idag fick vi in id. bare minerals till salongen :D .. woow nu har vi allllllllllllt. vi togin de stora paketet och boxen . tip top ska det vara. där kommer vi hänga på morgonen :D . LOVE IT .

hejsälängeeeeeeeeeeeeeeeeee

mysiga och stilrena

MIN DAG HAR VARIT UNDERBAR. det har varit bra flyt . och jag har tagit det lungt. jag hade lite kunder som gjorde mig extremt glad. jag fick blommor ! EN ROSA ROS BUKETT, de kom tillbaka med den till mig o jag lir såjävla glad när folk är så söta. jag har bara fått blommor en gg förut av en kund. men på nått sätt blev jag gladare idag :). 

Och så har jag köpt 2 fina tröjor som jag tänkte visa er,

mysiga och stilrena :). GODNATTT

lite av allt :)

yeey , sprutan fungerade på min dator :D
 it s me and my joool . vi vet hur man myser

ni vet jag vägrar inviga vintern . så jag har inte tagit fram vinterjackan än. det känns som om jag välkomnar vintern när jag sätter på mig den . jag har klarat mig hitils . ja har varit sugen en gg. men min regel är ju . första snön.

och det här var det jag gick ut i kylan med. ingen jacka bara många koftor och en stor stickad tröja. och jag klarade mig . trots att det var kväll . förs inte. jag lovar




haha oturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Skulle precis vara duktig o skriva ett blogg inlägg nu med massa bilder ossv. men eftersom min dator har down sydroms så lånade jag min brors. och jag kopplade i kameran för att fixa bilderna har så mkt kort på den o ja ville ju bara lägga i några. så jag började avmarkera typ 400 kort o så var de lite fler o sen åker sladddden ur o ja var tvungen o göra om det. men det orkade jag ju såklart inte. så jag får fixa det lite senare.
Min andra bror har ju lånat våran andra bärbara datorn . så den är inte heller ett alternativ . men rami ska snart hämta den  . då kommer det :D

MIN PRINS FYLLER ÅR

miin älskling fyller år idag . tiden går så fort. han är så jävla charmig, bara ett år o du går nästan. JAG SAKNAR HONOOM . och pratar lika mkt som hans faster . men bäst av allt är att hän är lika snygg som sin faster. GRATTIIS ÄLSKLING vill inte att han ska bli stor

Jo

hade planerat en lugn och ensam lördagskväll med massa kaffe och mys . Men julia bjöd över mig så vi har varit hos henne . spelade kort o åt massa gott. bra där, nu får vi fina kärlekshandtag :D .
jullan är så sköön haha.

höhö sorry

Nu känenr jag verkligen hur kass jag varit på bloggandet, men tiden räcker lixom inte till .
Igår var ja hos kusinen vi åt o åt . o sen var ja med ramona en stund . hon kom förbi salongen oxå :)
Idag har jag jobbat och nu ligger jag så skönt och orkar inte göra det som är planerat. laaaaat jag blivit, tror det är vädret. JAG BEHÖVER C-VITAMI :) haha idag har jag inte tagit rosenrot heller. ska köpa ett nytt paket imorn.

förrigår. kim & Jag. . vihar fått nya tapeter. det är så sexigt nne på salongen nu . haha men på bilden ser det kaos ut. ni får komma o se själva :)
Outfit. Kavaj från hm i sthlm
lång oversize t-shirt. 
nitbälte från jc
svarta lacktights från gina tricot.
och så är det höga stövlar som gäller


Chirin , min otroligt charmiga kund.  .


Full rulleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hej :D
jätte mkt o göra på jobbet idag . FULL RULLE :D . sköönt.
De nya tapeterna är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fina. mkt bättre än vad ja trodde. o det ser mer ut som hår när vi har tapeterna uppe än när de låg runt rullen . få ta en bild så ni får se. :)
Äter jätte god sallad och tar det lungt . ska nog se nått avsnitt av andra avenyn nu . sitter inte vid min dator .utan vid Ramis. så det blir inga sthlm bilder idag :P .
jaja nu ska jag sätta på serien ,


cp hanna

sitter här o skrattar ihjääl mig. vi skrattar så vi gråter .OMG hanna du är inte frisk . vi kollade på lite grejer på datorn o så hittar vi bilder på hanna. hon har suttit framför datorn ENSAM o tagit kort o drivit o löjlat sig ENSAM hahah såå cp :)

blattefierar

nuu sitter ja här hemma hos reian. efterlyst i bakrunden . vi har precis tittat på shan the man- blattefierar ibland är han så torr attt jag DÖR haha.vi har pratat om hur det var i stockholm och nu känner jag verkligen att jag vill åka tillbaka :( .

snor iternet från ggrannen 8-)

oohh mitt internet har cpat ordentligt sen igår . kommer nog att göra det stax igen . såå jag skriver bara snabbt nu så vet ni . hoppas allt funkar som vanligt imorgn igen -nu snodde jag internet från grannarna för att skriva det här.  OPS haaah.
ska fortsätta läsa min cosmopolitan tidning.hejsåläänge

STOCKHOLM (L)

jag har en sak o säga FYFAN VAD ROLIGT VI HADE. jag älskar mina kollegor, ni r mina vänner och som en familj :D .
och så älskar jag stockholm lite smått oxå ;D .
faaan va kuuuuuuuul . tack stefan och schwartskopf. och framförallt Said&tina :)
hihi det vi gjorde och bilder kommer sen . kanske imorn till och med. måste ta igen all sömn . och tågresan hem var lite besvärlig är så åksjuk . blääää

tandborste?

ja hiba . idag ått jag FAKTISKT sushi o det är sååååå jävla gotttt.. mums fillibabba :D . haha och sen lunchade vi lamkotletter med stekt potatis från bordet . fan va gott :D

jaja jag packar och har mig . IMORN ÅKER VIIIIII :D . stockholm kommer aldrig bli sig likt efter att vi vartdär . idag kände jag mig på topp o det var så jävla kul stämning :D . looooove uuuuuu HAIR ::)
ska fortsätta packa det sista nu . kommer nog glömma en hel del . men allt löser sig . hejsvejs. föresten ska man ha med sig tandborste? . nej nu var jag ironisk. HEEEEJ

bara benen :D

nu är alt klart . imorn ska BENEN vaxas

jaja vi kör:P

 Det finns ord bakom handlingar som lär förbli osagda om du inte kan förstå dom.... säger: (23.49.06)
allvaligt nu
Det finns ord bakom handlingar som lär förbli osagda om du  
ska inte ge dej luft oså men LESSSSSSSH 
Det finns ord bakom handlingar som lär förbli osagda om du inte kan förstå dom.... säger: (23.49.20)
 blir du inte modell ????? 
ramonas konversation med mig . haha Bernt nu åker vii till din kompis modeagentur som du brukar prata om:P

Fiiiizzz

Japp, här sittter jag med ramona o äter piroger o snackar. fiiiiizzzz haahahahahaha. skön e hon. ja idag har jagjobbat på som vanligt. skulle vaxa mig idag men det hinner jag nog inte. får evenuellt ta det imorn haha.
ja nu ska vi fortsätta babla. skulle bara göra en snabb uppdatering . jag har slarvat så mkt nu :/ . hejsssvejs

tttttttiiiiilaaaaaaa

såg på tila teqila nyss  . haha den serien är så braaaaaa. inte många avsnitt kvar nu :/ FAN ahah hoppas hon väljer fel och kör en ny sesång :D

keep going

Känns sådär . fortfarande lite nere o det känns inge kul o blogga . vill inte sprida dålig energi. men det blir nog ljusare. 
du gör det ljusare :)
inte långt kvar nu . o,imorn ska jag vaxa mig o göra mig smått förberedd, tänka ut allt ja ska ha med mig och ta fram resväskan.
på lördag jobbar vi halva dagen . kl 12.00 kommer limmon och hämtar oss ovch sen åker tåget 12.45. HAPPY TIME

tack älskling

RAMONA DU ÄR SÅJÄVLA BÄST tack !


cp känslor

när man känner att energin i armarna är HELT SLUT. när man känner sig lite ledsen . och inte vet varför. när man känner sig otillräcklig fast vet att men kämpat mer än mkt. när man är riktigt trött och less på det mesta. 
och när man bara gråter för småsaker som  runnit  över bägaren.
när man inte är säker på att det kommer att bli bättre snart. då önskar jag att det fanns ett piller man kunde ta och bli gamla vanliga alltid glada och lyckliga HALA.
eller så önskar man att det bara är hormonerna och att allt snart blir somvanligt. trots att jag vet att det snart blir bra. så är jag just nu inte 100% övertygad.

det här är inte alls likt mig. jag är alltid på topp och redo för nya utmaningar. men just nu är inte min tid. nu är det dags och andas in och tänka till.


nu rann tårarna medan ett leende kröp upp . hah. det är inte kört.
igår var allt bra. och idag började min r-vecka. den är snart över och jag hoppas att det blir nya tag då! .

neeeeejjj

ohh nej kom precis på att jag missade prissionbreak idag . kan någon snälla hjälpa mig o ta reda på vilket avsnitt o vilken sesång tv är på just nu SNÄLLA (A)?

Valodja pricess

Haha det är claudia som tar korten . :) hon var osminkad så hon kan lika gärna ta rollen bakom kameran 

haaaaaaloow

Igår efter att ja hade varit hos reian så tvingade jag lotta o umgås med mig fast hon typ hade smnat. vi såg på andra avenyn o tjöta. Den serien är såbraa!!, Datorn hade inget batteri och vi fick inte igång laddningen . Vi kunde inte se på ett till avsnitt. och imorse ringde lotta mig från det andra rummet o sa att jag skulle komma in . vi skulle precis se på avsnittet innan ja började jobbet. men Rami behövdedatorn men vi såg på ett avsnitt nyss . Eller var det två? aa haha. :D . 
IMMORN ÅKER DOM HEM . :(
Lottas B, är så sköna. om ni bara visste haha. 

stockholmsresan börjar närma sig. o vi pratar mer och mer om den . JAG LÄNGTAR!.
hihi
haha jag bablar så mkt
 och så posar jag rätt mkt :)


jag gjorde ett riktigt kap på lindex idag . 2 bh:ar och 2 toppar. men en bh måste jag byta. jag älskar bra grejer till billiga priser :D


busteeeeed!

haha jag och Reian såg på film "over her dead body" hette den . SÅÅ BRA . skrattade så mkt :). 
En jätte rolig grej hände nyss, reian skulle följa mig i smyg .Vi gjorde en plan . jag skulle hämta en sak åt mamma så vi visste att  Marjam skulle upp o hämta den åt mig. så jag sa åt reian o springa in på toan o gömma sig. eftersom hon hade ytterkläder på sig. så det gjorde hon . Maryam gav mig saken o så pratade vi lite. för reians väska låg i hallen . så hennes mamma frågade mg vems det var. jag ba jag vet inte. o så frågade hon mig är det Reians eller Hannas. jag ba jag tror det är Hannas. (så att hon inte skulle förstå) hon ba okej . Och eftersom att det gått en stund så antog reian att kusten var klar och gick ut ganska ostressat. medan maryam(reians mamma) fortfarande stog i hallen med mig. BUUUUSTEEEED hahah 
mina nya heta kängor. köpte jag idag på dinsko
me and babe
oufit . 
tights gina (köpta idag) 
svart lång top(oxå köpt idag)
koftan från mq emilio 
scarf från lindex


hey u!

Jaa jag älskar söndagar . man vaknar när man vill o hinner med så mkt . Ledig hela dagen.
idag har jag varit på stan med Lotte och Claudia. shoppade finasaker . som ni får se senare när jag kommer hem . för
nu är jag hos reian .
Efter att vi var på stan åkte vi och åt kebab o sen var vi hemma hos mig en stund.
Lotta är hos hannan. så henne får jag träffa senare ikväll .saknar eric. men han kommer sova när jag är hemma :(
Frisör på HELTID :)

mina älskade sexbomber :D

Vip bio, NIX

Idag har jag fägaaat håret. skiit sexiigt e det nu hahah . Jaa o så gjorde mamma skitgod mat. jag o lotta hade tänkt o gåå på vip-bio men hennes brors dotter hade ingen barnvakt så hon sover över här istället så det blir väl bara lite film kväll 
Igår rökte vi vattenpipa o lite sånnt jag är sugen nu med så jag får fixa en sen :) . 


RSS 2.0