reian o ja ska borsta täänderna

nu sitter ja här hos cherine . vi kom fram till helsingborg igår kväll . vi lagade middag o åtkolalde på en halv film o bestämde oss för attgå upp och snacka lite. vid 2 eller 3 somnade vi . o vaknade ganskasent . vi ska aldeles snart till landskrona och inatt firar vi nyår i danmark köpenhamn :D hihi . puss puss nu ska vi borsta tänderna ja o reian

tinas födelsedag :d

bilder från tinas födelsedags fest på DIAMANT :)
cevapee mmmmmm
det snyggaste födelsedagsbarnet ever
vackra teja
fransii style :D
jag drack typ 8 eller 9 redbull


it sunday

reian gick precis härifrån . vi har lagat mat :D pastalåda. o så har vi fikat. o varit hemma myyyyyyyyyyyyyst bara sovit lite o sådär :D . imorn ska vi handla klänningar inför nyåår WOHO :D ...
för vi åker förmodligeeeeeeeeeeeeeen :D:D:D godi

roro and me

har haft såjävla roligt med min älskling reian . de här dagarna. hon har sovit här o sådär . jag tvingar henne vara vaken o hon vill sova . ja ba lite till komigen hahaha :p . nu är hon hemma. o ja ligger i min säng o vilar. vi ska ses snart ige o äta tror ja hahah :P . 
nu ska ja ha ett glas obooooy

säröööööö

woho nu funkar det här ska lägga in llite bilder. :D . idag har jag varit hos dayana . vi har firat 3 små härliga änglabarn somd e kalla sig själva ahaha :P

SÄRÖÖÖ:D utifrån haha vi kom fram ganska sent:D 
sötisen :D  we love it :D
 TINA :D
tre rätters iddag . jelena och fanshi :D
jag o sexbomen :D
en latino ech en jugge hhah de vet hur man gör det :D
SKÖNASTE BILDEN :D


TACK FÖR DEN UNDERBARA RESAN TINA OCH SAID :D .  godnaaaaatttt


heloooooooooow julen på vårt vis

halalkorv och vattenpipa hur blattar man till julen mer än såhär ?:P . haha hade lite "julbord" hos brorsan o hans fru . haha sen var det lite wii snowboard o massa annat det var kul :D . sen tittade vi på sex and the city. det är ju inte första ggn om man säger så . och det tackar ja för . det var inte alls samma sak som att se den med mina frisörer. haha fel stämning haha kunde inte leva sig in i filmne . blev inte lika kär i mr big heller . hhaah :D men men det var trevligt.


PUSS OCH GODNATT

GJ

tråkigt o jobba idag haha. men men . grattis till julen haha ja skoja bara GOD JUL ALLIHOPA :D

hala

Anonym om Wohooo.:
Hej,
Är en muslimtjej precis som du.
Fastar även precis som du
Men att dricka, ta på sig utmanande etc under fastan??! Visst om man gör det annars men under den heliga månaden? När man ändå fastar och visar vördnad varför inte göra det hela vägen.

I koranen kan även utläsas om detta så det är inget jag hittar på. Hoppas du förstår hur jag menar =)
Ha de fintfint!
IP: 213.100.172.58
jag tuittade igenom min blogg nu var har jag utmanande kläder o vart håller jag i alkohol och vem är den här tjejen . kan du inte visa mig vilka bilder du fått dessa uppfattningar av snälla :)

svar på inlägg

jag fick nått inlägg om att jag dricker o klär mig utmanande o att jag är muslim . javisst är jag muslim . och jag är en stolt muslim . JAG DRICKER INTE EN DROPPE ALKOHOL o smakar inte på något som har 0.01 promille alkohol . var du har fått det ifrån förstår jag inte.
utmanande kläder tar ja inte på mig utebland folk. de som läser min blogg är de som ser mig i dessa kläder. men tack för komentaren :)

ps detta är ingen regel som gäller bara under ramadan. det är inget jag kompromissar utan detta gäller för mig under alal dagar om året. 

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I

körigt har inte hunnit med ett. SK*t haha . igår var jag på liseberg med frugan . lika kul  o träffa henne  varje gg javisst det är valodja ja snackar om :D . haha ja lovar att  fixa bilder o sådär såfort mitt internet funkar ordentligt. ÄVEN OM JA HAR ONT OM TID. har jobbat så mkt idag o igår gryyyyyyyyyyyyyymt mkt . o jag är skit glad för det . vi fick en jätte fin blomma av tina&Said o massa choklad skit gulliga är de :D .
iförrigår vilade jag o sen var det en fika på stan . i lördags hade jag OTROLIGT KUL fan va snygg ja va då . ni får se bilderna imorn tror ja . HOT hah .   (A).

jag sitter här med min te kopp ja fick av tina det är något märke som ja glömt namnet på . det är fånga dagen koppen jätte söt . och i den har ja lite rabarber te med mjölj o socker :D mums. vi körde secreet santa idag på jobbet. en engelsk lek typ :D haha skit kul iallafalll . nu ska aj läsa vidare på lite andra bloggar. KRm

HELOOOO

idag har jag varit med min kärling INJAW UNGGGHII . reian hahah :D . älskar henne fifan . haha
vå åt pizza och sedan glass med banan . kaffelattee och cheescake smak :D . med banan . mums :D . testade lite kläder o så . jag har ju inte riktigt bestämt mig vad det blir för outfit JAG HATAR DET haha . vi får se :) .oohhh det är en skiiiit snygg kille på tv nu . fyfan skit vacker . någon arabisk kanal här . helt vacker :) . jaja . nu ska ja hitta på nått annat :P

slu

jag skulle vara ledig ii imorn (egentligen) . då jag hade tänkt o shoppa loss o sovaaa utttt. oo träffa min kära vän. men ja ska jobba . jelly är oxå sjuk o stannar hemma . så jag får la vara trots att jag är sjukast. 
skulle piffa upp mig sj med kläder oc även en outfit inför lördagen (tinas bd fest ) . men nu kommer ja inte hinna innan den är . så jag vet inte vaaaaad ja ska ha på mig . frustrerande . jag saknar slampan 
WOMENIZER

önskar jag såg ut mer såhär

jag är fortfarande jätte dålig. och det syns , är så tröttt. örhängena är nya de köpte jag idag :D , lite mer grejer oxå men de tar vi sen
önskar mer ja såg ut  såhärmkt piggare o fräshare . det var i sthlm :D tina och jag :)

stooooooooooor fest

är såjävla sjuk o jag fattar att min blogg är hur tråkig som helst nu . inget intressant o läsa. jag har inte ork att engaskera mig . så börja läsa om några dagar igen . pausa.
Idag träffade jag iallafall jolie. vi var ute en snabbis sen gick vi hem till mig såg på uglybetty snackade skit. åt lite och rökte vattenpipa . chokladsmak med cappocinooooooooooooooo :D .godieeeeeeeeee. haha ja ba om vi blandar så blir det kaffemocca haha . klock .
love that jolie.
ska se på andra avenyn nu RIKTIGTLÄNGE SEN JA SÅG DEN . på lördag blir det stooooooooooooor fest . hoppas ja frisknar till . LÄNGTAR!

frisk och kry HELLL NOT

jag är sååååå sjuuuuk :( , käns inte bra. det är väl så som tina sa. när man slappnar av så mkt så är man mer mottaglig. när vi var på särö slappnade vi verkligen av och varavade ner . så det bet sig . är man uppe i varrv så hinner man inte bli sjuk . haha alla vi är snuviga på jobbet .. sjuuuuuukt. :) . det blir nog bättre. tog tre panodil nyss . inte min första precis men ja måste dämpa det. på fredag ska vi ju fira tina ordentligt måste vara frisk o kry tills desss :D

nyehter

pratar lite med lorin . hon har nyheter till mig o hon kör utpressning. om inte ja komemr hem till henne imorn efetr jobbet så får ja inte veta . haha . hon är sick .
men jag gissar. annars pressar ja henne på att komma till mig :p
nyheter är bäst.

säröööööööööööööööööööö spa

som jag berättat titigare, så skulle vi till särö hus i helgen . ett spa typ . o nu är jag hemma det var så roligt o såå skönt . och jag känner att ja tycker om alal ännu mer nu haha .
jag känne rmig så utvilad men ändå så trött haha. jag är så mjuk i hela kroppen leeeeeeeeeeeeeeeen o fräsh. ahah . det ja o fanchi gjorde imorse var bäst. nu håller vi den mjuka känslan ahaha . what happends in särö stays in särö . hah ne ja skoja bara . bilder o så komemr senare när ja sätter mig vid min dator och läggerin bilderna. *
TACK TINA OCH SAID.
juste vi fick en till julklapp. hah ni är så bäst- TACK FÖR ALLT !

dagen

idag köpte jag id bare minerals eye makeup remover . SÅJÄVLA BRA VA ett svep och ALLT är på bomullstussen. drygt också.
Något jag verkligen kan rekomendera. det är ju inte bra o gnugga runt ögonen där man har så tunn hud. rynkor i tidig ålder är ingen höjdare.
haha slutet av arbetsdagen va ju sjuk . vi drev så mkt . och fransi imorn har ja nyheter till dig :) .klock
igår försökte jag titta påa ndra avenyn men blev så störd hela tiden av folket på msn och andra . så jag la ner det . kanske ser ett avsnitt senare
hihi . nu ska ja skala ett äpple o äta det . heejjsvejs

iinte här

jag villbli så brun igeeeeeeeeeeeen !

somraaaaaaaaas

jag spelar känd :D

släktträff ja blev som galen på maten

kom hem nu för en stnd sedan . jag har varit på släktträffeen . jag hade tänkt o ta kort på ALLL mat . såå mkt . men jag blev som galen när ja såg den o ja bottna o bottna åt så mkt så ja fortfarande mår illa. haha  intee braa, så ja glömde ju såklart det. de var lite tävlingar som vanligt. förr brukade vi alla vara med. men denna gfgn lämnade vi festen ganska tidigt gick hem till hanna o reian o såg på dh o bablade lite . zena ja hoda o nada gick dit. .
förut brukade ayman . en man i min släkt . han är min kusin . han brukade göra olika lekar varje gg och den som vann fick pengar. typ hängde äpple o taget den som tog första bättet vann . och äpple i vatten samma sak gällde där. o sen tugga tuggumi den som blåste bublan först vann oxå o sen lite fråge sport. :D gamla tider. men alla var samlade o det var göttttt...
nu ska ja softa o sen läsa lite just nu läser jag vildsvinet . men jag är inte klar med de andra böckerna ännu . blandannat så dumt av mia törnblom
godnattt :)

hellaaaawwww

kom precis hem från lokalen. ja slutade tidigare från jobbet för att vara där i tid . men tror ni någon var där eller? haha jävla blattar :P .
vi ska nämlligen fira eiid . det är en stor högtid för muslimer :D .
hanna var där o vi fixade alla bord o stolar. jag är slut haha . vi ska snart dit igen . när alla kommer . blir massa kääääk. fan va gott. varje familj har gjort en eller två maträtter var . o alla tar med sig :D .
mamma har gjort fatajir med zbenigh. och ost och köttfärs o sen min favoriiiiiiiiiiiiiitt. 3ASMALLIJE . det är den där grejen ja bloggat om tidigare hahha tar kort på den sen :D . hihi .

en man jag träffade på jobbet

oo ja känenr hur bra mitt hår mår nu efter denna inpackningen . ja borde göra det mkt oftare . men som ni vet så lever man ju inte som man lär .
en annan sak jag tänkt på är en man jag träffade idag på jobbet . han har bott i sverige till och från i 30 år o han sa "Du är inte bara vacker utan väldigt ducktig också, det var den bästa klippningen jag någonsin fått i sverige" (men en minimal tysk brytning) u made my day haha tack :D . ja blev skitglad för det sista han sa :D . hihi kommer sova gott i natt.
och ja jag gick ut med julia idag ahha . det knäppaste var att jag gick ut med inpacknignen i håret hhaha jag är så psyko ibland :) .
 haaajjj ja ska snart sova . godnatt :)

Utkast: ...


känner mig ganska lättövertalad

hihi gårdagen var mysig skit dålig film . men hanna kom hem med choklad o jag kände mig som en choklad testare vi lurade varandra om vilka som vagoda o skratta ihjäl oss. MYS. 
idag har dte vart kul på jobbet och nu sitte rjag här med lite impackning ihåret en plastpåse runt om och runt plastpåsen är det en handduk för att hålla värmen . blir mkt bättre effekt och impackningen jobbar innifrån. 
julia försöker övertala mig o gå ut . ahha jag känner mig ganska lätt övertalad just nu haha fast egentligen tycker ja de är mysigt o bara sitta här . har inte bestämt mig än haha . 
haha berättar hur de blev sen heeeeeejjjj

rorooooo

sitter h'r hemma hos reian . hon har somnat på min mage. och påstog att det var en powernap haha . klockan är 8 om 2 minuter och då ska vi ner och hyra en film . :D . hoppa spå lite gottigottgoot oxå ..
ja ska aldeles starx väcka henne heeeeeeeeeeej

sthlmmmmmmm

vad sägs om lite bilder från sthlm . ?
ahah ja orkar väl md några bilder från vår underbara resa :D . idagfick vi tjejer en väldigt tidig julklapp av tina :D SÅ JÄVLA GLADA BLEV VI. vi fick presentkort på GRAND PARFYMERI :) 1000:- och vi får 20-30 %rabatt där . så det blir skiiiiit bra. TACK TINA OCH SAIID. i love u :D . 
piffade upp hela min dag haha . o en till skit bra sak är att vi åker till särö spa på lördag nästa vecka 7 dagar kvar LOVE UUUUUUUU :D ahahah vi kommer ha såjävla kul . precis som förra året. gud vaja längtar . och vattenpipan ska självklart med. det är en tradition på särö haha. 
 the best ! :D
på tåget till sthlm haha
i taxin framme i sthlm . vi var helllt knäppa hahaha . fransi alla händer i taket. ellehoor ellaahuuor :D
 I LOV U FREAK
haha de låg godiie bags på sängarna när vi ko fram hihi tack schwartzkopf


håååååår

lite slng och klipp :)  

haha

 pappa kom hem med en räkmacka till mig. precis vad jag behövde.är lite trött o så.
 reian och fabbi igår. sexbombbbbbbbbb
haha titta vad vi httade. fyfan va äkcligt. skitkul där i slutet galet:p 
såg på andra avenyn nyss. serien är flippad. ja längtar tll imorn vill se reseeeen :D

ursäkter

tänkte faktiskt blogga igår. men det blev så sent . och jag var så trött- men det blev hursomhelst en trevligkväll haha :) . grattii si förskott sexyy.
i förrigårmed men då knasade det sig. haha men ja sska försöka ordna det på den andra datorn sedan .det är så jobbigt med bilderna på denna dator. ja måste avmarkera allt isåflall haha .

shoppingggggggg

de ja shoppade förra ggn o lovade att ja skulel visa har jag redan använt . så de skiter vi i haha han aldrig fota de . :)
men fdagens shopping finns här :D
jag älskar den !. den är från fiorelli :)

denna stickade tröjan kommer från rut.
oversize stickad tröja . ahah det är xs ja lovar haha  den komemr från bikbok
present till min älskade reian . haha men innerhållet är hemligt
en klocka till mig från alberkt guld
oversize. bikbok :)
ett baslinne måste man alltid uppdatera sig med
älskar stora ringar. den här bjässen kommer från hm
en glansig svart polo . h&m

ramonski o ja

en hel dag med ramona . kan det bli bättre hahah JA FÖRFAN :P
FEEET haha.
vi har shoppat o fikat o så har vi varit hos henne o myst . o så en snabbis hos hennes mamma . och nu är jag helt slut :p
ramona väcker milo ot mig :)
milo och jag myser :D


HELA FAMILJEN :)
haha får inte glöma o säga att vi såg ugly bettty idag på spårvagnen haha o hur kul vi hade . -
haha benchmaringen var bäst . vi var inne hos en frisör i stan . o frågade lite skit FYFAN VA PUCKAD de är sånna här tillfället man får de bekräftat hur GRYMMA vi är på hair. :)


mission torsdag

allltiid lika kul med ramona. hahah fan va ja har garvat idag  . OCH VICTORIA JA HAR FORTFARANDE ONT I MAGEN SEN BUFFEN hahah du ska få stryk . som vi peppar varandra att äta mer. love u . :D
jag kan alltid räkna med dig trots när det gäller mat. tack för middagen min älskling :D .


avisst ramona vi håller oss till plan ett MISSION TORSDAG haha :) . älskar sånnthär.
försöker lägga in bilder sen om ja finner ork. nu ska ja se på andra avenyn

IM IN LOVE

jag hade tänkt o blogga igår efter att jag kom hem . men självklart var min dator så söööööööööööt. och mitt internet var ännuuuuuuuuuu sötare. haha blir så arg. nu sitter jag vid brorsans dator. så bilde ro sådär får ni se imorn .
igår shooppade  ja lite fina grejer . o sen var ja o fika med vickan och efter det så träffade ja några andra kompisar o vi gick på bio . vi såg den twilight ellr va den nu heter. haha hatar sånna filmer. och ja strejkade innan . villeverkligen inte se den , men FYFAAAAAAAAAn. vad bra den var. helt grymt skådespeleri och edward hade så bra personlighet IM IN LOVE


RSS 2.0